Τα προϊόντα μας

3large

Με την εγγύηση της EMHKAM

Η EMHKAM PUMPS κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες και σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Κάθε προϊόν υπόκειται σε διαδικασίες ελέγχου δοκιμής και πιστοποίησης έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και διάρκειας ζωής τους. Επιπρόσθετα η εταιρία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευάζοντας προϊόντα έπειτα από ειδικές παραγγελίες, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας λύσεις σε όλες τις πιθανές απαιτήσεις.

Αντλίες

Οι πτερυγιοφόρες αντλίες είναι θετικής εκτόπισης περιστροφικής κίνησης. Προορίζονται για τη μεταφορά εύφλεκτων υλικών όπως βενζίνη, ελαφριά χημικά κτλ.

Αντλίες Γραναζωτές

Οι γραναζωτές αντλίες αποτελούνται από συνεργαζόμενα ελικοειδή γρανάζια αθόρυβης λειτουργίας. Χρησιμοποιούνται σε παχύρευστα υλικά όπως μαζούτ, πίσσα, χαρτοπολτός κτλ.

Αντλίες Ανοξείδωτες

Οι ανοξείδωτες πτερυγιοφόρες και γραναζωτές αντλίες είναι θετικής εκτόπισης περιστροφικής κίνησης. Προορίζονται για τη μεταφορά χημικών υλικών. Τοποθετούνται σε βυτία και αντλητικά συγκροτήματα.

Αντλία Κενού

Η αντλία κενού χρησιμοποιείται σε βυτία εκκένωσης βοθρολυμάτων και σε βιομηχανικές εφαρμογές όπου απαιτείται η δημιουργία ισχυρού κενού για την εκκένωση δεξαμενών.

Αντλητικά Συγκροτήματα

Οι πτερυγιοφόρες και γραναζωτές αντλίες τοποθετούνται σε σειρά, με ηλεκτρομειωτήρα έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αυτόνομο αντλητικό συγκρότημα.Συνοδεύονται από εγχειρίδιο οδηγιών εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

3large
Μετάβαση στο περιεχόμενο